dimecres, 20 de novembre del 2013

UN DIA DE CUINA


Hola, avui em fet una miqueta de cuina!!! :)

El dimecres vam fer Sasher i boles de xocolata. Cada persona va dur algun ingredient per fer aquestes receptes tan suculents, i un cop tot reunit vam començar a fer el Sasher tots plegats. Ens anaven tornant  per posar els ingredients i barrejar i, així tots ho vam poder fer tot. Barrejant els ous, la farina, el sucre, la xocolata, la mantega... al final ens va sortir un Sasher fabulós. Un cop feta la massa la vam posar en un motlle i tot seguit la Gemma la va portar al forn de casa seva durant tres quarts d'hora. Mentre el Sasher estava al forn vam començar a fer les boles de xocolata, vam fer una massa exquisits a base de Colacao, galetes i mantega. Després vam fer formes amb la massa, van sortir formes molt diverses: donuts, estrelles, cubs, comecocos, flors, cors... i totes van sortir mooolt divertides!!!...ah! I per cert ens van agradar moltíssim les dues receptes, va ser molt divertit i, per això us deixem les receptes perquè les disfruteu tant com nosaltres!


SASHER

 Ingredients...
·200 g de xocolata
·200 g de mantega
·130 g de farina
·4 ous
·Mig sobre de llevat
·150 g de sucre
·Melmelada (opcional)

Elaboració:

En un bol hi posarem els ous i el sucre i ho barrejarem. Llavors hi afegirem la farina i el llevat, recordeu que heu d'anar barrejant contínuament. Després fondrem la xocolata i la mantega i ho barrejarem tot junt amb la resta d'ingredients. Tot seguit posarem la massa en un motlle, i cap al forn a 180º durant 3/4 d'hora. I per acabar quan el pastís estigui fred,  el tallem per la meitat i hi posem melmelada si volem.

Tenim una altra recepta de Sasher d'en Gil, si voleu ens ho comenteu i us la passarem!!!!


BOLES DE XOCOLATA

(Estan delicioses i són súper fàcils de fer, us encantaran)

Necessitem....



  • 150g de galeta (és un paquet)
  • 100g de cacau (cola-cao o nesquik)
  • 50g de mantega
  • Una mica de cacau


Elaboració:
Trinxem les galetes amb una mà de morter fins que quedin ben fines (us podeu ajudar d'aigua màquina per anar més ràpid) i les posem en un bol (us quedarà com farina de galeta). Ho barregem amb el cacau fins que quedi d'un sol color. Llavors fondrem la mantega i la posarem a la barreja. Aneu barrejant fins que es puguin formar boletes, si necessiteu aigua, en poseu en mesures petites, hi ha d'estar calenta. Un cop fetes les boletes en un plat, un pot o un bol hi poseu cacau i hi arrebosseu les boletes. Si voleu les podeu posar en MINI càpsules de magdalena per una presentació més bonica.

Està boníssim i és super fàcil de fer!

Si encara voleu més receptes aneu a: http://elblogmesllaminer.blogspot.com.es/

Adéu!!! ;) En veiem aviat.

Petonets


 Yasmina i Bruna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada